DARI PERTENGAHAN CENTRAL PLATEAU

Ladang kami terletak berdekatan dengan Tasik Taupo dalam kawasan tasik di mana volkanik central plateau terletak.

MENGENAI KAWASAN INI

Kawasan ini terkenal dengan pemandangannya yang unik and indah permai. Tasik Taupo adalah tasik air tawar yang terbesar di New
Zealand (saiznya lebih kurang sebesar Singapura) dan dikelilingi dengan padang ragut yang kehijauan,hutan rimba yang indah , gunung berapi dan puncak bersalji dalam musim sejuk.

nz map

LADANG KAMI

Kedudukannya yang menghala ke utara dengan cahaya matahari yang banyak dan kadar hujan yang baik bermakna tempat bertuah, air jernih lagi tulin dan rumput yang banyak. Padang rumput kami adalah subuh dan kaya dengan semanggi merah dan putih (satu bahan yang membesarkan biri biri yang sihat). Ini bermakna biri biri kami yang diberi makan rumput adalah sihat,gembira dan membesar dalam keadaan sekitar yang semulajadi.

TERUS DARI SUMBER

Ketahui lebih lanjut mengenai ladang kami di Central Plateau New Zealand di mana susu kami dihasilkan segar dan rapi.

sheep

KEBEBASAN KEPADA BERLARI BERKELUASAN

Biri-biri kami mempunyai kebebasan untuk berlari berkeluasan di atas padang rumput kami yang subuh, dengan menikmati udara yang segar ,cahaya matahari, zat makanan yang terbaik dan dapat berteduh bila perlu. Model hybrid yang unik ini memastikan biri-biri kami menerima penjagaan yang terbaik dalam keadaan New Zealand yang berubah-ubah.